Kalkkimaalit: Vintage Paint

INNOSTU MAALAAMISESTA

Laadukkaat & helpot Vintage Paint kalkkimaalit ovat saaneet suuren suosion! Uudessa kirjassa Vintage Paint - värien leikkiä on esitelty uusia ideoita, ohjeita, värejä & tekniikoita erityisesti värien vaikutuksen näkökulmasta. Jeanne d'Arc Livingin kalkkimaalit ovat vesipohjaisia, täysin myrkyttömiä & ympäristöystävällisiä. Hajuttomalla kalkkimaalilla on ilo maalata! Maali noudattaa Euroopan standartia EN71-3 ja sopii myös lasten huonekalujen maalaamiseen ja allergikoille.

HELPPOA - NOPEAA - HAJUTONTA -TURVALLISTA

Vintage Paint kalkkimaalit sopivat erityisen hyvin kalusteiden maalaamiseen - lopputuloksena upea liitumainen mattapinta. Maalin käyttömahdollisuudet ovat laajat oheistuotteiden myötä: valikoimassa on vahoja, pohjustus/pinnoitus -ainetta,krakelointimaalia sekä lakkaa!JDL maali tarttuu lähes kaikille pinnoille ilman esikäsittelyä ja sen kuivumisaika on n. 30 min. Maalaa metallia, lasia, muovia, nahkaa tai kangasta! Uutena löytyy myös seinämaalit!

AJAN PATINOIMA ILME & VINTAGEN KAUNEUS

Maali on riittoisaa ja jo pienellä purkilla saa ihmeitä aikaan. Paljon on vaikutusta maalattavan pinnan värillä & materiaalin pinnalla. 100 ml riittää hyvin yhden neliön alalle esimerkiksi 1-2 tuoliin ja isolla purkilla maalaa kerran jopa normaalikokoisen keittiön kaapinovet & listat! Suosittelemme useampia hyvin ohuita kerroksia, joiden annetaan kuivua välillä. Näin lopputuloksesta tulee kauniimpi.

Tule hakemaan maalausvinkit & tarvikkeet Satiinista! Näillä maaleilla on monipuolisimmat käyttömahdollisuudet. Tilaa mieleisesi maali & kokeile - takaamme että yllätyt positiivisesti. Kohta voit huomata että yhden maalausprojektin sijaan käsittelyn alla on koko koti: lattiat. seinät, kalusteet, valaisimet, tekstiilit.. vain mielikuvitus ja tuunausinto on rajana :)

Järjestys: